Etimesgut Beko Servisi

Etimesgut Beko Servisi

Etimesgut Beko servisi olarak  siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermek için kendini yenilemektedir. Kurumsal firmamız her daim tecrübesi ve hızlı servis anlayışı çözüm odaklı çalışması ile siz değerli müşterilerinin takdirini kazanmıştır. Teknik kadromuz 34 yıllık tecrübemiz ile sizlere en ekonomik hizmeti vermektedir.Hızlı kaliteli güler yüzlü çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışmakta olan Etimesgut Beko servisi Etimesgut`un tüm mahalle ve semtlerine aynı hızla aynı kaliteyle hizmet vermektedir.

etimesgut beko servisi

Etimesgut Beko servisi olarak tüm televizyon,çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makineleri, klimalar, buzdolabı ,elektrik süpürgesi ve küçük ev aletleri gibi her türlü Beko marka cihazlarınızın montaj kurulum bakım ve onarımında siz Etimesgut halkına sınırsız hizmet vermektedir. Sizlerde bu ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabilmek için  7/24 hizmet veren  kurumsal firmamıza ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz. Etimesgut  Beko servisi  siz değerli Etimesgut halkına haftanın her günü her saati hizmet vermektedir. Bizlere talebinizi ulaştırdığınız takdirde  sizlerin belirlemiş olduğu tarih ve saatte uzman sertifikalı teknisyenlerimiz adresinize gelerek sorununuza çözüm arayacaktır. Onarım gereken durumlarda  ise mümkün olan en kısa zaman içerisinde cihazınızın onarımı gerçekleştirilir. Herhangi bir  parça değişimi gerektiren durumda ise teknisyenlerimizin gelmiş bulunduğu  tam donanımlı içerisinde tamamen Beko orjinal yedek parçalar bulunduran Tam donanımlı araçlarımızdan  orjinal  Beko marka yedek parçalar temin edilerek  cihazınızın onarımı tamamlanır. Etimesgut Beko servisi vermiş olduğu bu hizmeti + 1 yıl işçilik ve parça garantisi  kapsamına alır.

Ayrıca almış olduğunuz bu hizmetin karşılığını sizlere banka kartları ile ödeme eft veya  kapıda elden nakit ödeme gibi seçenekler ile kolaylık sağlayan kurumsal firmamız siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön safhada tutmuştur.Etimesgut`un neresine olursanız olun bizlere 7/24 ulaşabilir bu nitelikli hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizin desteği güveni ile daha nice yıllar Etimegut`un aranan kurumsal firması olacağımızdan emin bir şekilde her daim kaliteli hızlı güleryüzlü hizmet ve uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

[address_schema address=”wp_as_3617″]

ETİMESGUT BEKO SERVİS BÖLGELERİ

İl İlçe Semt
Ankara Etimesgut Çarşı
Ankara Etimesgut Eryaman
Ankara Etimesgut Zırhlıbirlikler
Ankara Etimesgut Şaşmaz

Cevap Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.