Keçiören Viessmann Servisi

Keçiören Viessmann Servisi

Keçiören Viessmann servisi daima müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlamıştır .Bu doğrultuda  süre gelen yıllar boyu müşteri taleplerini belirleyip sürekli yenilik ve gelişme içerisinde olan  kurumsal firmamız sizlerin hizmetindedir. Keçiören Viessmann servisi yaz kış 7 /24 siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. 34 yıllık tecrübe ve eğitimli sertifikalı uzman kadromuz ile Keçiörenin tüm semt ve mahallelerine hizmet vermekteyiz.

keçiören viessmann servisi

Keçiören Viessmann servisi olarak sizlere nitelikli hizmet sunmayı misyon edindik. Müşteri temsilcilerimiz kombi ve klimada almak istediğiniz bilgiler hakkında sizleri aydınlatacak  eğer kombi ve klimalarınız da sorun yaşıyorsanız çözüm adına sizlere destek verecektir.

Dilediğiniz gün ve saatte  Keçiören Viessmann servisini arayarak servis talebinizi dile getirerek istediğiniz tarih ve saate servis talebinde bulunabilirsiniz. Konusunda uzman gerekli eğitimi almış olan Keçiören Viessmann servisi teknisyenleri sizlere vermiş olduğunuz randevu tarihinde tam donanımlı araçlarımız ile ulaşarak kombi ve klimalarınıızn bakımını yerinde yapar. Onarım gerektiği durumlarda ise itinalı bir şekilde onarımı yapar parça değişiminde tam donanımlı araçlarımızda mevcut bulunan Viessmann marka orjinal yedek parçalar ile değişimi sağlar.Kombilerin een az yılda bir kez klimaların ise yılda iki kez düzenli bakımlarının yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar doğacak siz ve aileniz beklenmedik biz zamanda arızalar ile karşı karşıya gelecektir.

bu neden ile sizlerde kombi klimalarınızın bakımını düzenli olarak Keçiören Viessmann servisine yaptırmalısınız.Keçiören Viessmann servisi yapmış olduğu işçilik ve parça değişimine 1 yıl garanti vererek siz değerli müşterilerini mağdur bırakmamaktadır .Ayrıca  almış olduğunuz hizmetin karşılığını eft, kapıda elden nakit ödemeve banka kartları ile ödeme yapma seçeneklerine sahipsiniz.

Keçiören Viessmann servisi olarak 7/24 hizmetinizde olduğumuzu hatırlatır en küçük sorununuzda ise bizlere ulaşıp çözüm bulabilirsiniz.  Bizlere  her türlü sorunlarınız  için ulaşabilceğiniz gibi aynı zamanda  istek ve görüşlerinizi bildirmek içinde arayabilirsiniz.

 

KEÇİÖREN VİESSMANN SERVİSİ BÖLGELERİ

[address_schema address=”wp_as_4235″]

İl İlçe Semt
Ankara Keçiören Etlik
Ankara Keçiören İncirli
Ankara Keçiören Kalaba
Ankara Keçiören Şehitkubilay
Ankara Keçiören Ufuktepe
Ankara Keçiören Sanatoryum
Ankara Keçiören Aktepe
Ankara Keçiören Şenlik
Ankara Keçiören Güçlükaya
Ankara Keçiören Bağlum

Cevap Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.