Mamak Profilo Servisi

Mamak Profilo Servisi

Mamak Profilo  servisimiz  garanti süresi dolmuş olan tüm Profilo marka cihazların bakım , onarım, montaj ve d montaj için gerekli servis hizmetini vermektedir. Mamak ve çevresinde yıllardır titiz kaliteli uygun fiyat avantajları ile hizmet sunmakta olan kurumsal firmamız 34 yıllık tecrübesi ile  sektörün önde gelen firması olmuştur.

mamak profilo servisi

Mamak Profilo servisi ayrıca siz değerli müşterilerine

  • Abidinpaşa Profilo servisi ,
  • Akdere Profilo servisi ,
  • Bağaziçi Profilo servisi
  • Kayaş Profilo servisi

ile günün her saati 7/24 kesintisiz en hızlı bir şekilde en kaliteli servis hizmeti sunar.

Mamak Profilo servisi randevu sistemi ile çalışmakta olup verilen iletişim numaralarından kurumsal firmamıza ulaşarak randevu talep edebilirsiniz.  Çağrı merkezi ile koordine bir şekilde çalışmakta olan Mamak Profilo servisi en kısa süre içerisinde tam donanımlı araçlar ile hizmet vermekte olan  deneyimli teknisyenlerini adresinize yönlendirecektir.

Bir dünya marakası olan Profilo markasının servis hizmetini sunmakta olan Mamak Profilo servisi siz değerli, müşterilerine  Profilo marka buzdolabı, çamaşır ve kurutma makineleri, bulaşık makinesi, ocak, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri gibi ürünlerin tüm servis hizmetini yapmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin randevu talebi doğrultusun da tam donanımlı araçlar ile hizmet vermekte olan teknisyenlerimiz adresinize gelerek cihazı yerin de inceler ve çözüm hakkında sizleri bilgilendirir. Siz değerli müşterilerimizin onayı dahilin de cihaz onarımı  titiz bir şekilde  yerinde yapılarak sizler mağdur edilmeden en kısa süre içerisin de cihaz sorunsuz bir şekilde teslim edilir. Ayrıca cihaz onarımı esnasında gerekebilecek yedek parçalar tam donanımlı araçlardan temin edilir.

Mamak Profilo servisi tüm onarım işlemlerin de  her zaman orjinal yedek parça kullanmaktadır. Verilen tüm hizmetler  bir yıl işçilik ve parça garantisi kapsamına alınır. Böylece bu bir yıl içerisinde çıkabilecek herhangi bir sorun da sizlerden  hiç bir ücret talep edilmez. Mamak Profilo servisi vermiş olduğu hizmeti kapıda elden nakit ödeme, banka kartları ile ödeme veya EFT gibi seçeneklerden herhangi biri ile ödeme yapma kolaylığı da sizlere sunmaktadır.

MAMAK PROFİLO SERVİS BÖLGELERİ

[address_schema address=”wp_as_4391″]

İl İlçe Semt
Ankara Mamak Kayaş
Ankara Mamak Hüseyingazi
Ankara Mamak Demirlibahçe
Ankara Mamak Gülveren
Ankara Mamak Misket
Ankara Mamak Boğaziçi
Ankara Mamak Abidinpaşa
Ankara Mamak Akdere
Ankara Mamak Kutludüğün
Ankara Mamak Lalahan

Etiketler:

Cevap Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.